Gör så här

Att komma igång med foreningskaffe.se är lekande lätt och ni tar inga ekonomiska risker som innebär att ni exempelvis behöver ligga ute med pengar.

1. Boka Säljpaket

Utse en kontaktperson (20 år) som beställer ett säljpaket från foreningskaffe.se innehållandes säljstödsmaterial, förtryckta beställningslistor och varuprov.

Anmäl er via info@foreningskaffe.se. Bifoga klubbemblem eller bild som ni vill ha på etiketten som ska sitta på kaffepåsen.

Behöver ni hjälp att designa etiketten, har vi resurser tillgängliga!

2. Ta upp beställningar

Dela ut säljmaterialet till gruppen och börja ta upp beställningar från familj, supportrar, grannar, arbetsplatser och varför inte företagare som vill stötta er förening?

Kunderna kan välja om de vill bli prenumeranter eller köpa en gång.

Efter cirka 2 veckor gör ni en sammanställning på separat beställningslista och skickar till oss.

3. Leverera och ta betalt

Summera beställningen och skicka in.

Vi rostar och inom 7 dagar skickar vi kaffet till en gemensam adress. Ni levererar till era kunder, tar betalt och behåller er vinst.

Ni får en faktura av oss på 30 dagar som gör att ni inte behöver ligga ute med några pengar.

Nästa månad gör ni likadant…

Säljer ni kaffe en gång är det bra. Säljer ni kaffe till samma kunder 12 gånger per år, blir det givetvis ännu bättre för er!

Visst vore det smidigt att få finkaffe hemlevererat varje månad? Ja, det tycker de flesta. Föreslå därför alltid för kunden att du kan återkomma nästa månad igen.

Om kunden vill utöka med fler kaffepåsar eller lådor, uppdaterar du detta vid varje leverans. Eller om kunden skulle vilja avsluta prenumerationen, går det fint.

Vi hjälper er att komma igång!

Många gånger kan det vara en process att komma igång och instruera unga och deras föräldrar. Vi hjälper er förutom med säljstödsmaterial också med ett informationsbrev som ni enkelt kan distribuera till klubbens medlemmar.

Detta gör föräldrar och eventuella kunder bättre förberedda när de blir presenterade för kaffet och att även köpbeslutet underlättas.